News

News: 124
May 8, 2023

8 травня - День пам'яті та примирення

Сьогодні, 8 травня, Україна відзначає День пам'яті та примирення. Відзначати його 8 травня – європейська традиція вшанування пам'яті про загиблих у Другу світову війну. З метою вшанування подвигу старшого покоління, увічнення пам’яті жертв війни у Недайводській гімназії пройшов ряд інформаційно-просвітницьких заходів до Дня пам’яті та примирення з використанням он-лайн технологій.
May 8, 2023

ПОКЛАДАННЯМ КВІТІВ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

У День пам'яті та примирення колектив Недайводської гімназії приєднався до покладання квітів на меморіальному комплексі рідного селі.
Apr 27, 2023

Практичні заняття з ОП та БЖД

27.04.2023 р. пройшли практичні заняття з охорони праці та безпеки життєдіяльності серед працівників Недайводської гімназії
Apr 26, 2023

День пам'яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці.
Apr 22, 2023

Міжнародний День Землі відзначили у гімназії

22 квітня відзначають міжнародний День Землі. Його можна сміливо назвати актуальним святом на нашій планеті. Це свято підтримується Організацією Об'єднаних Націй, оскільки воно спрямоване на збереження загального місця проживання всіх людей.
Apr 19, 2023

«Ти як?» - всеукраїнська програма ментального здоров‘я

Запрошуємо до перегляду відео стосовно всеукраїнської програми ментального здоров'я за посиланням:
Apr 14, 2023

Вітаємо любих Героїв, найкращих, мужніх, непереможних зі світлим святом Великодня!

Напередодні свята колектив Недайводської гімназії долучився до волонтерського руху. Ми передали нашим захисникам власноруч спечені паски, пиріжечки та печиво, солодощі, чай та каву, медок з горішками та лимоном, сальце з часником, запечені м’ясні рулети, курячу та свинячу тушонку. Коли ми згуртовані, то і справи всі швидко вирішуються. Разом - до перемоги, щоб все було - Україна!
Apr 12, 2023

День визволення в'язнів фашистських концтаборів

Згідно з рішенням генеральної Асамблеї ООН з 1991 року 11 квітня у світі відзначається День визволення в'язнів фашистських концтаборів. Цю дату було встановлено в пам'ять про інтернаціональне повстання в'язнів найбільшого концентраційного табору - Бухенвальд. У Недайводській гімназії були проведені інформаційні години "Пам'ять про нацистські табори"
Apr 7, 2023

7 квітня - Всесвітній день здоров'я.

7 квітня - Всесвітній день здоров'я. Навіть в умовах дистанційного навчання наші діти продовжують тренуватися і здобувати перемоги. Наші вихованці знають багато цікавинок про спорт, здорове харчування та зміцнення свого організму. Тому з легкістю виконали завдання . Бережіть красу та здоров’я . Дотримуйтеся здорового способу життя завжди.
Mar 30, 2023

Інклюзивне навчання

На методичному об’єднанні класних керівників було розглянуто питання «Організація освітнього середовища в умовах інклюзивного навчання»